
18 вересня агентство prcom організувало прес-ланч для журналістів у кулінарній школі Даші Малахової «Картата потата». Зустріч була присвячена масштабному проекту Центру торгівлі «Даринок» - гастрономічному фестивалю «Свято гурманів»!
У затишній студії Даші Малахової зібралося близько 30 представників кращих спеціалізованих, суспільно-політичних і ділових видань країни: Єдина, Saveurs, Домашний Очаг, Ресторатор і багато інших.
Захід складався з двох основних частин: інформаційної та розважальної. У першій частині Наталя Дмитренко, маркетинг-директор ЦТ «Даринок», розповіла про гастрономічні фестивалі та про унікальні активності для дітей і дорослих: приготування найбільшого десерту - 60-ти кілограмового сирника та про традиційну львівську розвагу - «давильню винограду».
У другій частині прес-ланчу відбувся майстер-клас від Даші Малахової, під час якого журналісти змогли дізнатися рецепт і насолодитися італійським крем-супом з гарбуза і перцю, а також продегустувати прошутто, сир, брускетту і багато інших смачних страв.
Зустріч пройшла у дружній і теплій атмосфері, а також була наповнена цікавою для журналістів інформацією.


